Financieringsadvies is van onschatbare waarde voor iedereen die zijn of haar financiële doelen wil bereiken. Wij hebben de kennis en expertise om u te helpen.

Ontgrendel uw financieel potentieel met professioneel financieringsadvies! Wij bieden maatwerkoplossingen om uw financiële doelen te bereiken en uw toekomst veilig te stellen. Wij staan klaar om uw financiële situatie te analyseren, gepersonaliseerde strategieën te ontwikkelen en u te begeleiden bij elke stap. Of u nu wilt investeren, leningen wilt verkrijgen of uw risico’s wilt beheersen, wij hebben de kennis en expertise om u te helpen slagen. Neem vandaag nog contact met ons op en geef uw financiële toekomst de boost die het verdient!

Internationale banken

De oorsprong van de activiteiten van Fincrease ligt in het opereren voor internationale banken. Logisch gevolg is dat hier dan ook de focus op ligt als financieringsbron. Het netwerk van internationale banken is veelzijdig. Van lokale buitenlandse banken die kleinere financieringsvolumes op regionale locaties niet schuwen, tot hoogwaardige internationale banken, die gestructureerde financieringsoplossingen voor zeer hoge financieringsvolumes kunnen bieden. Uw financieringsbehoefte kunnen we matchen met de daarvoor meest geschikte bank.

Debt funds

Als alternatief voor de reguliere banken hebben zich in toenemende mate de zogenaamde debt funds een plaats tussen de financieringsaanbieders verworven. Het zijn gespecialiseerde financieringsfondsen die hun funding over het algemeen van institutionele beleggers verkrijgen. Middels een nauwgezet omschreven mandaat wordt deze funding dan uitgezet in financieringen. Ieder debt fund heeft zijn specifieke mandaat. Met Fincrease weten we welk debt fund aan te spreken voor uw specifieke financieringsbehoefte.

Family offices

Vermogende families kiezen er vaak voor hun beleggings- en investeringsactiviteiten uit te besteden aan een daarvoor opgericht eigen kantoor, of een extern kantoor dat gespecialiseerd is in vermogensbeheer voor vermogende families. Ieder family office heeft zijn eigen financieringsprofiel. Dat kan verschillen op asset class (bijvoorbeeld kantoren, woningen, bedrijfspanden, of winkels), maximale bevoorschotting, of maximaal volume. Het zoeken naar de juiste family office voor uw specifieke financieringsbehoefte is een specialiteit van Fincrease.

fincrease your possibilities fincrease

Wilt u de mogelijkheden bespreken?

Of ga naar contact